Gîte

De gite is 70m² groot. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers; één met een dubbel bed en één met 3 éénspersoonsbedden (waarvan één stapelbed).
Tussen de twee kamers bevindt zich de badkamer met douche, toilet en een dubbele wastafel.

Via de trap kom je beneden in de woonkamer, van waar je door de grote deur over het terras recht het zwembad in kan duiken.
In de woonkamer kan de slaapzetel omgebouwd worden tot een tweepersoonbed. In totaal kunnen er dus 7 personen overnachten.

De gite heeft een volledig ingerichtte keuken met fornuis op gas, vaatwasser en microgolf oven. Er is keukenmateriaal en bestek voorzien voor 12 personen.
De wasmachine staat in de berging Verder beschikt de gite over een TV met sateliet en smart card ontvanger en smart card van TV-Vlaanderen en een BBQ op gas.

Het zwembad van ongeveer 60 m² is aan de ene kant 60 cm diep en helt geleidelijk af naar een diepte van maximaal 1,6 m. Het water bevat bijna geen chloor en wordt algenvrij gehouden door UV-licht in de filterinstallatie.

Voor het onderhoud van het zwembad en de herstellingen schakelen we Arthur in, een Vlaming die daar woont en werkt. Indien je problemen ondervindt, kan je hem contacteren en hij zorgt voor een oplossing.

De gite moet steeds borstelschoon en opgeruimd achtergelaten worden. Voor de opkuis wordt een forfait van 50 € aangerekend. Bij ondertekening van het huurcontract vragen wij een borgsom van 150 € die na het verblijf teruggestort wordt indien er geen schade is.

Huisdieren zijn niet toegelaten. Roken in de gite is niet wenselijk.

In het hoogseizoen kan de gite per week gehuurd worden met aankomst op zaterdag. In het laag- en halfseizoen kan, op aanvraag, hiervan afgeweken worden.

Winkelen

  • Kleine superette op 5 km ( Lavitarelle)
  • Supermarkt op 8 km (Latronquière)
  • Verschillende restaurants op 3 km to 10 km
  • Stad Figeac op 25 km
  • Stad Cahors op 1,5 u rijden

De Streek

 

moulin-longuecoste-gite4 moulin-longuecoste-gite6
moulin-longuecoste-gite1
moulin-longuecoste-gite2
moulin-longuecoste-gite3
moulin-longuecoste-gite5
moulin-longuecoste-gite7